ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στο Macaw οι μεγάλοι, ομώνυμοι παπαγάλοι με τα πολύχρωμα φτερά θα ένιωθαν σαν στο σπίτι τους!

Όχι μόνο γιατί το περιβάλλον έχει διαμορφωθεί για να θυμίζει έναν απομακρυσμένο, τροπικό παράδεισο χαμένο στις ζούγκλες του Αμαζονίου, αλλά γιατί θα εντόπιζαν στον χώρο την μοναδικότητα που χαρακτηρίζει το είδος τους. Όπως τα φτερά του πρόσωπό τους είναι μοναδικά, σαν ανθρώπινα δακτυλικά αποτυπώματα, έτσι και το Macaw είναι ένα all day café-bar που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Βρίσκεται στην καρδιά του Χαλανδρίου αλλά, ταυτόχρονα, σου δίνει την αίσθηση πως έχεις ταξιδέψει κάπου πολύ μακριά. Σε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλόξενο μπορείς από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ να απολαύσεις εξαιρετικές υπηρεσίες: εκλεκτές ποικιλίες καφέ, ιδιαίτερα snacks, εντυπωσιακά cocktails και ποτά από προσεκτικά επιλεγμένα labels.

Αυτό, όμως, που καθιστά το Macaw πραγματικά διαφορετικό είναι η βαθειά γνώση στις υπηρεσίες που παρέχουμε και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Ξέρουμε πως να φτιάξουμε τον πιο απολαυστικό καφέ με τον κατάλληλο χρόνο εκχύλισης που απαιτεί το κάθε brew, διαθέτουμε τον σωστό πάγο για να μην νερώνεται ο καφές και το ποτό σου και έχουμε μυστικές συνταγές που απογειώνουν και το πιο συνηθισμένο cocktail.

Μόνο; Φυσικά και όχι! Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψεις μόνος σου!

A cocktail done right can really show your guests that you care.

Τα Νέα Μας

We Are Open!!!

Eίμαστε και πάλι κοντά σας: ξεκούραστοι, ανανεωμένοι και γεμάτοι όρεξη για δουλειά!

Continue Reading ...

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ